Bačvice Forum

Općenita kategorija => Oglasi => Autor teme: STIPEMIZIC - 10 06 2009, 08:44:07 prijepodne

Naslov: Student buba, bubice za ispite mikrobuba, bežična slušalica, mikrokamera olovka
Autor: STIPEMIZIC - 10 06 2009, 08:44:07 prijepodne
Prodaja i iznajmljivanje student buba najmanjih mikrobubica za ispite,opcija za mobitele,obične basic,standardne,lps 4 Nokia buba!
Student bube u kompletu sa toki voki( sistem protiv ometanja,ometača) ,bluetooth bube,razni modeli bubica,razne veličine! NOVO , BLUETOOTH PETLJE ZA BUBE I BLUETOOTH SKRIVEN U KEMIJSKOJ OLOVCI !
Uz njih vršimo prodaju mikrokamerica za ispite skrivenih u predmete,npr.olovka,gumb,dugme,ručni sat(mogućnost opciono i malog display snimača)! Svi proizvodi novi sa garancijama,jamstvima,dostava bilo gdje
Student bube,mikrokamerice skrivene u olovci i gumbu,mikrokamerica olovka i mikrokamera dugme ! Varanje na ispitima i testovima !



Svi proizvodi novi sa garancijama,jamstvima,dostava bilo gdje

+385919482758
+385958556565
WWW.BUBICE.NET
[email protected]
[email protected]
Naslov: Odg: Student buba, bubice za ispite mikrobuba, bežična slušalica, mikrokamera olovka
Autor: bubicebl - 20 12 2011, 20:50:24 poslijepodne
Vršimo prodaju i iznajmljuvanje bežičnih student bubice (student bube, bube, bubice)
Vršimo iznajmljivanje i servisiranje bubica.Prodajna mjesta Banja Luka, Brčko,Bijeljina, Doboj, Slavonski Brod.
U ponudi imamo bubice sa LPS4 i LPS5 Nokia induktivnim petljama najkvalitetnijeg zvuka.
Kod nas možete naći i druge spy uredjaje, za sve uredjaje servis obezbjedjen.
Sve informacije mozete dobiti putem telefona 066/208-537
ili na stranici http://www.bubicebanjaluka.com
Naslov: Odg: Student buba, bubice za ispite mikrobuba, bežična slušalica, mikrokamera olovka
Autor: spymilo - 31 12 2011, 02:01:13 prijepodne
bezicne bubice za ispite Beograd
http://www.bezicnebubice.rs (http://www.bezicnebubice.rs)
[email protected]
Naslov: Odg: Student buba, bubice za ispite mikrobuba, bežična slušalica, mikrokamera olovka
Autor: Bubice - 28 02 2018, 18:10:29 poslijepodne
Nevidljive blue-tooth bubice opis raznih sistema
Ne treba posebno predstavljati šta su to bubice i čemu služe. Bubice za bežičnu komunikaciju idu od amaterskih najčešće magnetnih pa do profesionalnih bubica koje se najčešće koriste u obezbeđenju. Objasniću bežične studentske bubice, kojih ima u desetak različitih varijanti i isto toliko različitih kvaliteta. Ukoliko Vam treba bubica za par korištenja onda nije potrebno više novca uložiti u bubicu, ako planirate duže je koristiti onda mora neka bolja oprema koja može izdržati duži eksplatacioni rok. Studentske bubice dolaze u varijanti sa produženim mikrofonom koji se sakriva u rukav ili sa mikrofonom koji se nalazi na blue-tooth uređaju. Studenti retko imaju priliku da nešto pričaju u mikrofon da bi ih sufler čuo tako da u većini slučajeva ostaju neki znakovi lupkanja po mikrofonu, nakašljavanja ili škljocanja hemijske olovke, sem ako student nema kameru u hemijskoj ili dugmetu.  Bubice sa kamerom (http://www.slusalica.net/bezicne-kamere.html) su zasigurno dobitna kombinacija. Blue tooth se povezuje sa mobilnim telefonom dok bubica koja se stavlja u ušni kanal povezana je bežično sa antenom koja je zalepljena za rame. Sve nove blue-tooth bubice koriste mini antenice od 4cm, tako da mogu i leti da se koriste ispod lakih majica i košulja i neće da se vidi, dok drugi sistemi sa kablom oko vrata ili većih antena od 8-10cm ne mogu da se koriste ispod lake odeće. Bubica se aktivira na način da se stavi baterija u bubicu koja može da radi neprekidno do 8h, ali to prevashodno zavisi od kvaliteta bubice i od kvaliteta baterije, samo naj kvalitetnije baterije i bubice u kombinaciji mogu da rade 8h. Ukoliko se stavi u lošu bubicu na primer kvalitetna Varta baterija ona će trajati oko 3h što se i na taj način može proveriti o kakvoj bubici je reč, kvalitetnoj ili ne. Kada se stavi bubica u ušni kanal niko pored vas ne može čuti da vam neko diktira, bubica se ne može čuti niti videti.

Više informacija na http://www.slusalica.net/ (http://www.slusalica.net/)