Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
vrlo skoro ćete moći pristupati našem i vašem Forumu jednako praktično i jednostavno i sa mobitela.
draga profesorice to je zato jer nemaju sređen sexualni život kao ti i Maca papučarica.
Dragi Forumaši,posebno vi na ovoj temi Bez Pardona, Moram vas obavijestiti da smo napravili upgrade Foruma
ma danas sam gleda kratko ali uvik isti onaj šta spominje nek zna da su mu uhdzu svi nije mu ovo minhen
Moram vas obavijestiti da smo napravili upgrade Foruma na najnoviju verziju kao preduvjet da Bačvice Forum postane responzivan.
Čestitam Kapetane, to je prava vijest i bilo je i vrijeme. Nadam se da će sad naš forum postati opet popularan kao nekad.
danas sam gledala skoro do kraja - do 4 i deset. onda sam vidjela da nema Seljaka sa sela i išla ča. kako nije bio danas?