Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
druze ne zivim u st ali 70posto zitelja gradast su vlaji ili doslaci popuit zavadlav a šiptara ili ovih n motoru,pogledaj im prezimena ustaska kako netko moze uzet pousku i ibijat po gradu uisred bijala dana to nije rjesenje ,i onda pacwenici ga velicaju treba otvoriti goli otok pa jeli moglo dijete bit ubijeno bio li onda pravdao vog ustasu???? ja bi split vratio ko 1960ih ma koji splicani vi ste pola vlaji ili dosljaci jedini splicani su dvornik alujevic ivanisebvic matošić ,,znaci svatko bimogao uzeti pusku i bijat pa on je imao poblems s uakonom krao po crkvi slikao se s pistoljom , tip je bolestan a ovi doleri su bili povezani s njim ili bratom mu to su ciganska ustaska posla treba svakome dati kaznu do 60 god zatvora jer u komuniuzmu ne bi ovako,,
Max, ti bi mogao u ovom filmu mogao odigrati obje uloge, i pasiv i aktiv. Čestiam!
Predlažem pogotovo onima koji ne vide dalje od nosa da prate malo što Index piše o tome. Filip Zavadlav ima odvjetnika - to je činjenica. https://www.index.hr/vijesti/clanak/ubojica-iz-splita-dobio-jakog-odvjetnika-angazirala-ga-grupa-s-fejsa/2147468.aspx
zavsdlav odakle to šprezime iz albanmije??????
Koji si ti primitivac i neškolovani glupan. trudiš se reći nešto pametno a nisi u stanju niti prepisati prezime ispravno? a tri od četiri riječi koje napišeš imaju neku grešku.
ima nas svakakvih. Max nije baš pismen nije ga išla škola a možda ima i neke probleme.
ajde malo odmori vidiš da imaš sve manje gramatičkih grešaka no još uvijek djeluješ nepismeno. nisam ti ja drugarica.