Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
Odlično Maco, ma vidi ti naše Mace kako je vrijedna.
Ajme jučer sam se dobro nasmijala kad je na samom počeku emisije zva onaj šta stalno pozdravlja Milu Dedakovića....- Gledatelj: Dobar dan! Bi li ja moga pozdravit jednog čov'ka?- Tafra: Prijeđite na temu- Gledatelj: Ja bi pozdravija...- Tafra: Ja vas pozdravljamTako je nekako bilo. Od svih pozivatelja koji još žive u ratu, ja mislim da je ovaj zaslužuje prvo mjesto. Do prošle godine je govorio kako u hrvatskoj još traje srpski rat, a kad ga je voditeljica jednom pitala na koji rat misli, počeo je govorit o 1941 Taj njegov rat je završio (ako se ne varam) kad je most po prvi put koalira s hdz-om. Ima komentara u emisiji koji me nasmiju do suza.A izgleda da je onom iz vinjana donjih (koji govori protiv hercegvoaca) odzvonilo, nešto je voditeljica rekla da će ga isključit, tako nekako.
Evo šjoru iz donjih vinjana komentiranje trajno zabranjeno.