Roland Garros 2010 komentari i prognoze

Essay To Write Evo nam za desetak dana počinje veliki Grand Slam u Parizu (23.05.- 06.06.), na oficijelnom siteu je već na snazi odbrojavanje.

home page U nas u posljednje vrijeme nema baš puno siteova koji se bave tenisom kao ni teniskim prognozama što je neubičajeno s obzirom na broj ljudi koji u financijskoj besparici pribjegava klađenju na sve i svašta pa tako i na tenis.

Roland Garros

link Roland Garros

Uzevši to u obzir razmišljao sam da ukoliko ima zainteresiranih poznavatelja tenisa mogli bi se okupiti na našem Forumu i svaki dan napraviti pregled dnevnih zbivanja iz Pariza sa komentarima i prognozama a sve skupa bi trebalo biti zanimljivo kako za neprofitabilne ljubitelje tenisa tako i za kladioničare koji bi (uz dobru promidžbu na internet tražilicama koju već imamo) našli ono što ih interesira.

http://gpsemirates.com/can-i-hire-someone-to-write-my-business-plan/ Ovo mi je palo na pamet pošto smo do prije koji mjesec smo imali 2-3 sitea koji su se intezivno bavili dnevnim iscrpnim komentarima i prognozama za važnije mečeve a onda su odjednom u zemlju propali.

get Ja vremenski nisam u mogućnosti sam pokriti sve bitne mečeve, znači trebalo bi još par poznavatelja koji redovito prate teniska zbivanja i se nadam da ukoliko bude interesa moći ćemo napraviti dobar posao na radost sviju.

home page Znači išlo bi se na Forum gdje bi se dnevno u “Tenis sekciji” otvarao po jedan post u kome bi bili navedeni svi ili barem svi važniji mečevi toga dana u RG popraćeni našim komentarima o igračima i prognozama za fanove i kladioničare.

go Molim sve zainteresirane da se uključe ili da daju svoje mišljenje a ukoliko stvar proradi možemo nastaviti i sa turnirima i poslije Roland-Garrosa ovisno o interesu.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.bcuto.ch/?nursing-paper-writing-service VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 10 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: