|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #30 : 20 04 2010, 21:48:33 » |
|
Ej ljudi jel ovo na slici Gibo? Hahaha.....  mora da je on, jer samo on moze izvalit takvo sto! To je po meni Danijel Delale 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #31 : 20 04 2010, 21:56:12 » |
|
Ej ljudi jel ovo na slici Gibo? Hahaha.....  mora da je on, jer samo on moze izvalit takvo sto! Misliš na ovoga?  Meni ne izgleda. Giboni iz Noćne More, jasno  Mislim da nije. On nije niti na slici.  Kaže on: - Željela je luksuzan smještaj i tulumarenje svake noći. Zato sam morao podignuti kredit od 180.000 kuna - ispričao je Nedjeljko. Osim kredita, Nedjeljko je podignuo i 40.000 kuna ušteđevine koju je čuvao za nove zube.  - Otišla je jer više nisam imao novca. Da mi je bar ostavila za gebis  Nema šta, ludilo.  Ma ne taj! Otvorite ispod ove slike onu trecu (kad otvorite sliku na link) pa ce te prepoznat Gibu iz More, koji je mozda malo mrsaviji jer ga je Sladja financijski oslabila pa nema za kruh 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #32 : 20 04 2010, 22:08:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #33 : 20 04 2010, 22:47:12 » |
|
E taj  vidis da je to Gibo  ....a sta se tice lipljenja slike...nisam ni znala  a malo sam bila lina ic citat upustva 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #34 : 21 04 2010, 20:47:07 » |
|
Nema do našega Gibe.  A slike je lako lijepiti, to čak i ja znam.  Klikni gore na kvadratić slika i u tim tagovima koji će se pojaviti upišeš (copy-paste) adresu slike. Neš ti posla. Evo ovako: Ovo nisam ja. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #35 : 21 04 2010, 21:01:37 » |
|
Ovo nisam ja.  Više kave a manje mesa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #36 : 22 04 2010, 13:25:29 » |
|
Misliš na ovoga? A ipak ovo nije Gibo iz More! Bio je "ljepotan"  u In magazinu di se lipo vidi da nije Gibo. Sladja sve sta mu je porucila, dobro je porucila, onako u svom stilu! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #37 : 22 04 2010, 16:55:16 » |
|
A ipak ovo nije Gibo iz More! Bio je "ljepotan"  u In magazinu di se lipo vidi da nije Gibo. Bio Gibo ili ne bio Gibo, vidi se da je osoba na mjestu, formirana.  ja ne gledam taj In magazin, kad ću to sve.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 29 04 2010, 22:23:36 Kavopija »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #38 : 26 04 2010, 21:23:30 » |
|
Bio Gibo ili ne bio Gibo, vidi se da je osoba na mjestu, formirana. Što jest jest, ali to ipak nije Gibo, ne ne.  Gledali ste sinoć u Red Carpetu, to je onaj lik što mu je Sladja navodno potrošila lovu koju je čuvao za popraviti zube  Čovječe, pa koji su to likovi... uključujući i Sladju, naravno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #39 : 28 04 2010, 23:47:43 » |
|
Što jest jest, ali to ipak nije Gibo, ne ne.  Gledali ste sinoć u Red Carpetu, to je onaj lik što mu je Sladja navodno potrošila lovu koju je čuvao za popraviti zube  Čovječe, pa koji su to likovi... uključujući i Sladju, naravno  Likovi su opiceni  ali....nemoj Sladju  , pa ona je imala vrhunsku skolu i profesora, "izucila" je kako "oprat smrad"  Ja jos uvik imam o njoj lipo misljenje! Je da je malo brzopleta na jeziku, ne promisli uvik prije nego kaze i nekako je hiperaktivna, ali jos uvik neiskvarena, bar tako mislim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #40 : 29 04 2010, 11:03:00 » |
|
Ma je Slađa, e dat će mi sliku  Ja mislim da joj je ovaj momak sa slike baš po mjeri. Ako niste znali, ili ste zaboravili; zove se Nedjeljko. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #41 : 29 04 2010, 11:36:33 » |
|
Ma je Slađa, e dat će mi sliku  Ja mislim da joj je ovaj momak sa slike baš po mjeri. Ako niste znali, ili ste zaboravili; zove se Nedjeljko.  Nemoj tako Debeljko  za Sladju  A sta se tog Nedjeljka tice, koga briga kako se zove, bas cu pamtit njegovo ime 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #42 : 29 04 2010, 22:25:02 » |
|
Da Nedjeljko.  I Red Carpet ide nedjeljom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|