|
Debeli
|
 |
« Odgovor #15 : 13 02 2010, 17:36:37 » |
|
Eto, nim, onda si zadovoljna pošto ovdje svi uglavnom pozdravljaju velike dude? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #16 : 13 02 2010, 18:08:56 » |
|
ha ha što jest jest  Evo meni se vrti CD " I Like Big Boobs" u playeru... Imam samo taj CD... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #17 : 14 02 2010, 01:55:00 » |
|
Eto, nim, onda si zadovoljna pošto ovdje svi uglavnom pozdravljaju velike dude?  nemam ja stim nista, nisam ja otuda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #18 : 14 02 2010, 02:01:14 » |
|
nemam ja stim nista, nisam ja otuda  Kako sad nisi otuda?  a tamo se hvališ velikim dudama? Onda, jesu li velike dude ili nisu? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #19 : 14 02 2010, 02:32:41 » |
|
Kako sad nisi otuda?  a tamo se hvališ velikim dudama? Onda, jesu li velike dude ili nisu?  aiiiimeeee da se hvalim, pa na koga ti ja to slicim  koliko se sicam govorili smo o onoj miri taman a ti si postavija kategorije velike, male i taman zar ne?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #20 : 14 02 2010, 02:48:40 » |
|
koliko se sicam govorili smo o onoj miri taman a ti si postavija kategorije velike, male i taman zar ne?!  Točno. Ima male, pa velike, i onda... Taman.  Te su najveće. A ti si taman?  Idem sad leč, sutra ću čitat odgovor.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #21 : 14 02 2010, 03:18:41 » |
|
Točno. Ima male, pa velike, i onda... Taman.  Te su najveće. A ti si taman?  Idem sad leč, sutra ću čitat odgovor. aaaa ti si onda nesto krivo informiran  meni su uvik govorili (u moje vrime  ) da su taman one druge po redu, znaci.... male, pa taman, pa velike, i zna se zasto se zovu taman  Slatko spavaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #22 : 14 02 2010, 13:42:36 » |
|
aaaa ti si onda nesto krivo informiran  meni su uvik govorili (u moje vrime  ) da su taman one druge po redu, znaci.... male, pa taman, pa velike, i zna se zasto se zovu taman  Ahhhh, neee draga, neee...  Ima malih i velikih sisa, ali taman su one najveće (veče od velikih). Zato jer su taman; ne moraju više rasti, poveče su, ima ih, spremne za action i za upotrebu, makar i samo za gledanje.  Kužiš, tu su i... taman su.  Slatko spavaj  Je je. Srećom sam se naspavao već, inače bih bio nekako... razočaran.  Ne shvati krivo Nim, draga si ti nama i dalje,  ionako su ovo samo virtualne
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #23 : 14 02 2010, 14:07:11 » |
|
Ne shvati krivo Nim, draga si ti nama i dalje,  ionako su ovo samo virtualne Je je, ali isto joj nije u redu što je preveslala cijeli Forum Bačvice 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #24 : 14 02 2010, 14:36:31 » |
|
Je je, ali isto joj nije u redu što je preveslala cijeli Forum Bačvice  hahaha...sta ti mislis da sam ja neka prevarantica  da sam tila ostavila bi te da zivis u zabludi  , a sta se moze kad neki spadaju u onu kategoriju..nikad dovoljno velike  ... pa kad samo cuju da nije onako kako su zamislili, odma se nadu u kaicu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #25 : 14 02 2010, 17:23:58 » |
|
... da sam tila ostavila bi te da zivis u zabludi  ... Ha ha ha ha  iskrivit će mi se usta od smijeha... Ja se nisam napalio... previše 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #26 : 19 02 2010, 16:14:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #29 : 20 04 2010, 21:25:57 » |
|
Ej ljudi jel ovo na slici Gibo? Hahaha.....  mora da je on, jer samo on moze izvalit takvo sto! Misliš na ovoga?  Meni ne izgleda. Giboni iz Noćne More, jasno  Mislim da nije. On nije niti na slici.  Kaže on: - Željela je luksuzan smještaj i tulumarenje svake noći. Zato sam morao podignuti kredit od 180.000 kuna - ispričao je Nedjeljko. Osim kredita, Nedjeljko je podignuo i 40.000 kuna ušteđevine koju je čuvao za nove zube.  - Otišla je jer više nisam imao novca. Da mi je bar ostavila za gebis  Nema šta, ludilo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|