TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #795 : 14 03 2011, 19:37:10 » |
|
I ja mislim da su Mali nocni razgovori isto sta i Nocna mora. ( na koncu konca) A ti Nim; izvijesti nas ako znaš zašto je tako sa reprizama?  Glavno da je Malnar dobro? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #796 : 14 03 2011, 23:28:30 » |
|
I ja mislim da su Mali nocni razgovori isto sta i Nocna mora. ( na koncu konca) A ti Nim; izvijesti nas ako znaš zašto je tako sa reprizama?  Glavno da je Malnar dobro?  Ne znam Kriticaru zasto su reprize, zato i je to mala tajna  , a za Malnara se nadam da je dobro  a sta e tice usporedbe Malih nocnih razgovora i Nocne more, tu se nikako ne slazem da su iste, jer su to dvi potpuno drukcije emisije! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #797 : 02 04 2011, 13:11:46 » |
|
Već mjesec dana u terminu Malih Noćnih Razgovora svake subote idu - reprize emisije Mali Noćni Razgovori  Pošto je riječ o nezahtjevnoj emisiji; čudi me to? Vidjet ćemo večeras. Ipak, sve u svemu, alternativa postoji - Big Brother; to je mnogo zanimljivije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #798 : 02 04 2011, 13:35:16 » |
|
Zašto nema Malih Noćnih Razgovora veliko je pitanje. A kada to upitaš na googleu: zašto nema malih noćnih razgovora tada su prvi rezultati sa Foruma Bačvice.  Znači ako mi ne znamo - ne zna nitko. Možda samo... Malnar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #799 : 02 04 2011, 14:50:05 » |
|
Zašto nema Malih Noćnih Razgovora veliko je pitanje. A kada to upitaš na googleu: zašto nema malih noćnih razgovora tada su prvi rezultati sa Foruma Bačvice.  Znači ako mi ne znamo - ne zna nitko. Možda samo... Malnar. Hahahaha Zavodnice odlicno si ovo ispita i konstatira  Jaci smo od Googla!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #801 : 09 04 2011, 13:34:08 » |
|
Što si htio reći sa ovim? Uostalom, ovako si to trebao postaviti, ali dobro, nije lako: Besmisleni insert /pitanje je gdje je Malnar/
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
forssell
Novi član
|
 |
« Odgovor #802 : 09 04 2011, 22:59:16 » |
|
A STO JE OVO U PICKU MATERINU,VJECITO REPRIZE!!!KAD CE BITI NOVE EPIZODE?EVO VEC SEDMI PUT UZASTOPNO REPRIZA... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #803 : 16 04 2011, 16:12:43 » |
|
VEC SEDMI PUT UZASTOPNO REPRIZA...  Ja sam preneražen kao i vi gospodo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #804 : 17 04 2011, 18:14:29 » |
|
Jeste li i vi u Splitu vidjeli ono sinoć? Ono je bio vrhunac gafova i muljanja. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #805 : 17 04 2011, 19:07:25 » |
|
Ono je bio vrhunac gafova i muljanja.  Nažalost istina je.  Emisija se ionako reprizira, a još plus uz to... Nakon pola sata emisije, oko 23:30; prekidaju je reklame, a nakon toga... ide ista emisija ali ne od dijela gdje je prekinuta nego opet ispočetka  Ja volim Malnara, ali ako je i od njega, puno je.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #806 : 03 09 2011, 15:06:46 » |
|
Ahhh, svejedno... Gdje su ona stara vremena kada smo čekali početak Noćne More... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
Kancelar
Novi član
|
 |
« Odgovor #807 : 11 02 2012, 23:21:29 » |
|
sad kad su gotovi svi izbori i riješili smo pitanje europske unije ja bih rado gledao Noćnu Moru. Ali izgleda da je nema 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #808 : 12 02 2012, 20:37:10 » |
|
sad kad su gotovi svi izbori i riješili smo pitanje europske unije ja bih rado gledao Noćnu Moru. Ali izgleda da je nema  E dragi naš Kancelaru, tako je to, tuga je velika: Nema Željka Malnara niti emisije, ali se barem nadamo da je živ. Noćna Mora živi dok je Interneta.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 12 02 2012, 20:39:25 Zavodnik »
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #809 : 12 02 2012, 21:24:26 » |
|
tako je to, tuga je velika: Nema Željka Malnara niti emisije, ali se barem nadamo da je živ.  Tuga je velika, a bili smo tada mladi, ti zavodniče a i ja, i Željko Malnar. Stvarno se nadamo da je naš Željko dobro, i kad nema emisije. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|