|
nim
|
 |
« Odgovor #240 : 22 02 2010, 01:55:02 » |
|
Nećemo.  Ma, danas mi kaže jedna ženska da koji su to likovi što gledaju Noćnu Moru, da kako mogu, da ovo ono...  Ja joj kažem; jebote stvarno, baš si mislim koji li su to... Kužite, trebalo je i pregrmiti neke stvari za doći do cilja... Ali, isplatilo se, bila je dobra, dobro radi...  Ma daj  to te pitala  ...a ja se cudim, ko to jos pita  ali vazno da je cilj ostvaren 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #241 : 22 02 2010, 19:48:31 » |
|
Ja joj kažem; jebote stvarno, baš si mislim koji li su to... Kužite, trebalo je i pregrmiti neke stvari za doći do cilja... Ali, isplatilo se, bila je dobra, dobro radi...  Je je, ja sam također čuo o tome da je naš Zavodnik među najjačim zavodnicima na Bačvicama.  ako ne i najjači. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #242 : 22 02 2010, 23:33:30 » |
|
Je je, ja sam također čuo o tome da je naš Zavodnik među najjačim zavodnicima na Bačvicama.  ako ne i najjači.  A je ljudi svasta pricaju  ali neka nas Zavodnik spava na lovorikama  dok mu ne dode Stankec pa mu oduzme titulu zavodnika 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #243 : 23 02 2010, 15:51:53 » |
|
A je ljudi svasta pricaju
E, ova ti je dobra.  ali neka nas Zavodnik spava na lovorikama  dok mu ne dode Stankec pa mu oduzme titulu zavodnika  Nisam znao da je i Stankec takav.  Znači, istina je ono što sam sebe hvali tamo u Noćnoj Mori?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #244 : 24 02 2010, 14:07:00 » |
|
Baš duhovito, nema šta.  Bilo bi vam bolje da se i vi time bavite nego što samo čekate Noćnu Moru, a kad prođe onda opet - čekate Noćnu Moru.  Doduše, i ja volim pogledat ali opet... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #245 : 24 02 2010, 17:50:29 » |
|
Nisam znao da je i Stankec takav.  Znači, istina je ono što sam sebe hvali tamo u Noćnoj Mori? Stankec je lovac, pa voli i lovacke price  , a lipo ga je cut  Baš duhovito, nema šta.  Bilo bi vam bolje da se i vi time bavite nego što samo čekate Noćnu Moru, a kad prođe onda opet - čekate Noćnu Moru.  Doduše, i ja volim pogledat ali opet...  Kad bi svi bili zavodnici poput tebe, onda tebi nebi nista ostalo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #246 : 24 02 2010, 18:08:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #247 : 24 02 2010, 21:36:02 » |
|
Pogledajte vi te oci zavodnicke
Uh. Ebote, stvarno. Mislio sam reći nešto drugo, ali sada sam ostao bez texta. Baš duhovito, nema šta.  Pusti ti njih Zavodniče. Bolje je guzit i gledat Noćnu moru nego samo gledat Noćnu moru. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #249 : 25 02 2010, 20:18:32 » |
|
Pusti ti njih Zavodniče. Bolje je guzit i gledat Noćnu moru nego samo gledat Noćnu moru.  Kad se dva posla rade istovremeno onda nijedan ne ispadne kako triba  a je. Ja sam čuo da neki uz sve to još i igraju na karte. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #250 : 25 02 2010, 23:29:16 » |
|
a je. Ja sam čuo da neki uz sve to još i igraju na karte.  a koji su to opet svastari 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #251 : 26 02 2010, 12:02:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #252 : 26 02 2010, 12:45:58 » |
|
kad dobivaju na kartama, onda znaci da nemaju srece u ljubavi  , nemoze sve stimat  ali svakako su takvi vrijedni spomena  mozda da ih predlozis (ako ih poznas) za Guinnessovu knjigu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #253 : 26 02 2010, 22:36:49 » |
|
Nećeš vjerovat, navodno i dobivaju na kartama  Da da, još mu i partnerica svršava uveliko za to vrijeme...  kad dobivaju na kartama, onda znaci da nemaju srece u ljubavi
Ma daj draga Nim, vidiš da to naš Zavodnik priča o sebi... ima sreće, ima... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #254 : 27 02 2010, 21:38:29 » |
|
Ma daj draga Nim, vidiš da to naš Zavodnik priča o sebi... ima sreće, ima...  ajde, prica o sebi?!  a u cemu ima srece? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|