|
Debeli
|
 |
« Odgovor #165 : 31 01 2010, 01:04:17 » |
|
To je kapa adidas  Znači, Adidas je sponzor. pa i njemu je vazno da ima neku "marku"  da ga Fesi ne ocrni u Red carpetu  Je, baš šteta da je to propala firma. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #166 : 31 01 2010, 01:07:46 » |
|
Ne znam kako vi, idem malo leč, možda i zaspem.  Popio sam premalo kave danas. pogotovo sad kad je najavio onoga švercera slika...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #167 : 01 02 2010, 17:41:46 » |
|
Ne znam je li ko obratija paznju kako je i njima sve manje stalo da li ce nas zabavit ili ne?!  To se najbolje vidi po Andji, koja inace ulozi maximalni trud za uljepsat se  , a sad je dosla obucena u rebe i kosulju, montirala je samo periku, a cak je i sise "zaboravila"!  Pitanje da li ce Mora izdrazat do kraja sezone?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #168 : 01 02 2010, 19:15:55 » |
|
Ne znam je li ko obratija paznju kako je i njima sve manje stalo da li ce nas zabavit ili ne?!  To se najbolje vidi po Andji, koja inace ulozi maximalni trud za uljepsat se  , a sad je dosla obucena u rebe i kosulju, montirala je samo periku, a cak je i sise "zaboravila"!  Pitanje da li ce Mora izdrazat do kraja sezone?!  Eto vidite gospodđice Nim, to je bio moj posao, kritizirati TV emisje, ali i vi ste to dobro napravili. Nadam se samo da jako griješite u konačnom zaključku. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #169 : 01 02 2010, 23:44:43 » |
|
Eto vidite gospodđice Nim, to je bio moj posao, kritizirati TV emisje, ali i vi ste to dobro napravili. Nadam se samo da jako griješite u konačnom zaključku.  Pa iskreno, i ja se nadam da u konacnici grijesim! Ali sve mi nekako mirise na  Vidit cemo sto nam budu dalje nudili, pa cemo po tome znat u kojoj su fazi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #170 : 02 02 2010, 14:21:03 » |
|
Ajme meni ova nim je ptica zlosutnica  tako je govorila da je ševa umra, pa se on pojavio živ i zdrav u emisiji. Sve je dobro.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 02 02 2010, 14:28:46 Debeli »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #171 : 02 02 2010, 16:35:22 » |
|
Ajme meni ova nim je ptica zlosutnica  tako je govorila da je ševa umra, pa se on pojavio živ i zdrav u emisiji. Sve je dobro.Ajme meni Debeli kako mozes tako, sram te bilo!  Ne zelim ni pomislit da bi Seva moga umrit, a kamoli da sam to rekla!  Samo sam bila zabrinuta za njegovo zdravlje, ali se vratija u formu!  I nije sve dobro! Ili je tebi dobra ovakva emisija? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #172 : 02 02 2010, 17:30:29 » |
|
Ne zelim ni pomislit da bi Seva moga umrit, a kamoli da sam to rekla!  Samo sam bila zabrinuta za njegovo zdravlje, ali se vratija u formu!  I nije sve dobro! Ili je tebi dobra ovakva emisija?  Dobro ajde, sve se sretno produžuje... (neću reć "završilo")  A to jeli dobro... Sjećam se i nekad smo govorili " šta je ovo, ovo ništa ne valja"... pa eto sad znamo da je to bilo bravurozno.  A ovo danas... ako ništa drugo - (i) Internet forumi pišu o tome, i to ne samo ovdje kod nas, zar ne? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #173 : 04 02 2010, 12:14:57 » |
|
Jos uvik su broj 1  ali to je zivljenje na staroj slavi  Ali...neka njih, pa makar i losiji bili! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #174 : 06 02 2010, 23:53:09 » |
|
ahhhh... evo opet Noćna Mora da se odmoriimo od svega... Braco i Malnar, i dobar blues za početak... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #175 : 07 02 2010, 01:07:30 » |
|
Sve kao i obično,  sad je vrijeme za ići u zahod dok je ova aukcija slika...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #176 : 07 02 2010, 02:07:43 » |
|
Sve kao i obično,
Samo nam nema Nim večeras, a ona voli noćnu moru. sigurno se zaljubila  pa je sad...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #177 : 07 02 2010, 02:50:17 » |
|
Samo nam nema Nim večeras, a ona voli noćnu moru. sigurno se zaljubila  pa je sad... ima nim, tu sam ja  , a vi ste utekli na spavanje  iako ste mozda i dobro napravili  jer poceli su dobro, u veselom stilu  i sve je obecavalo na promjenu na bolje  , ali kad dode Braco-vidovnjak, emisija "padne"!  Nije ni njemu lako svakom drugu storiju pricat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #178 : 07 02 2010, 14:28:19 » |
|
Za sve one koji su propustili  ovu odjavu emisije  jer ovo je steta ignorirat  "Bila je jos jedna emisija Nocna mora i dajte nam odgovorite jel Prigorje, Zagorje, dajte nam odgovorite na pitanja koje psenicu nnnnn daaaa...to je jedno,ne samo pitanje za nas, nego za citavu..daa..nemojte nas shvacat i zelim vam da budete i drugu subotu i budite pozdravljeni od mojega piccolo bambino Seve, u ime naroda kunem se da cu to napravit sto sam zamislio, zelim vam laku noc, i mi cemo i vi koji gledate, slusate, laku noc..." Sta nije legendarna odjava?!  Cak smo saznali da nam Sevica prica i talijanski  Imamo mi vise poliglota ali se vjesto kriju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #179 : 07 02 2010, 14:54:35 » |
|
ima nim, tu sam ja  , Super Nim, drago mi je.  Ustvari možda bi bilo i bolje da si se zaljubila, pa da si...  ...Sta nije legendarna odjava?!
Jeste, jeste. Legendarna. Ako si to sve zapamtila, i to je skoro pa za legendu. Meni je isto to drago, ali ne mogu pamtiti toliko.  A Ševa je super kad krene... to svi znamo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|