|
nim
|
 |
« Odgovor #75 : 05 06 2010, 16:47:17 » |
|
A dobro...cestitke Kim  iako mi nije bila favorit ni iz bliza...mislim ipak da je sve ovo namjestaljka, jer citam, ljudi zvali za Vilija, a linije bile zablokirane 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #76 : 05 06 2010, 16:54:30 » |
|
...mislim ipak da je sve ovo namjestaljka, jer citam, ljudi zvali za Vilija, a linije bile zablokirane
Ma je sad zablokirane  A šta je ovo znači - urota ili zavjera? Kim je vanserijska jednostavno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #77 : 06 06 2010, 13:28:35 » |
|
Hvala vam cijenjeni kolege na pohvalama, zahvaljujem se i u ime Kim Verson  No ako govorimo o predviđanju, podsjećam vas na (upješno, jasno) predviđanje rezulatata vezana i za teniski turnir Roland Garros 2010
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #78 : 08 06 2010, 21:51:51 » |
|
Sve u svemu, bilo je i vrijeme da završi ovaj show o Hrvatskoj i zvijezdama  ljeto je došlo, manje ćemo biti i po Forumima, mada... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #79 : 09 06 2010, 10:55:10 » |
|
Sve u svemu, bilo je i vrijeme da završi ovaj show o Hrvatskoj i zvijezdama  ljeto je došlo, manje ćemo biti i po Forumima, mada...  mada..nam je svima zao  ali oglasit cemo se bar nekad 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #80 : 09 06 2010, 11:43:11 » |
|
mada..nam je svima zao  ali oglasit cemo se bar nekad  Ajde Nim, sve prođe pa i doživotna robija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
PetarGirl180
Novi član
Spol: 
VAMOS ESPANA<3<3
|
 |
« Odgovor #81 : 12 07 2010, 12:56:41 » |
|
A dobro...cestitke Kim  iako mi nije bila favorit ni iz bliza...mislim ipak da je sve ovo namjestaljka, jer citam, ljudi zvali za Vilija, a linije bile zablokirane  slazem se,namjestaljka cista a iza toga stoje ili Tony ili Fox
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I LOVE ESPANA
|
|
|
Plavuša
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #82 : 12 07 2010, 18:21:51 » |
|
slazem se,namjestaljka cista a iza toga stoje ili Tony ili Fox
sumnjam da je namještaljka jer tu nema pobjednika, svi su looseri.  Dobitnik je samo, i to nakratko; Nova TV Baš sam pametna, ko da nisam plavuša 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Get a Blondie
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #83 : 13 07 2010, 17:08:45 » |
|
sumnjam da je namještaljka jer tu nema pobjednika, svi su looseri.  Dobitnik je samo, i to nakratko; Nova TV Baš sam pametna, ko da nisam plavuša  Svidja mi se komentar  Dobro si to rekla Plavuso, a ni mi nismo bolji kad ih gledamo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Plavuša
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #84 : 14 07 2010, 13:55:16 » |
|
Svidja mi se komentar  Dobro si to rekla Plavuso, a ni mi nismo bolji kad ih gledamo  he he, hvala ti Nim  ajde nemoj tako, nismo ni mi loši, još da imamo onakve glasove... bili bismo na Hrvatska Traži Zvijezdu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Get a Blondie
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #85 : 14 07 2010, 13:59:46 » |
|
Pusti ti kraju... vidio sam jučer na televiziji čini mi se - reklamu za Kim, ima negdje koncert ili tako nešto  Vidiš, malo pomalo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #86 : 05 03 2011, 18:25:21 » |
|
Počela je nova sezona Hrvatska Traži Zvijezdu. Molim Vas, pišite ovdje: Da, istina je; Hrvatska Traži Zvijezdu, bi'će tu posla. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
Kapetan Bačvica
|
 |
« Odgovor #87 : 08 03 2011, 13:26:39 » |
|
Ova tema je zatvorena. Pišite ovdje, u novu temu: Hrvatska Traži Zvijezdu, Veselje je na pomolu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad se sa bijelim brodom, vraćam u splitsku luku... Mada, rijetko se 'vraćam', stalno sam tu - na Bačvice.
|
|
|
|