TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« : 09 04 2010, 21:09:24 » |
|
Farma, TV Show Farma 2010!Sve veće je ludilo i na Farmi.  Danas su se priključili i Ava Karabatić, Maja Morales i legendarni Ivan Hrvatska  Sada je vrijeme da otvorimo i temu na Forumu o tome. Tko je vaš favorit?  Pa šta je ovo. Da mi je tko rekao da ću jednom gledat ovako nešto... Farma.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #1 : 09 04 2010, 23:18:24 » |
|
Farma je super! Ja volim farmu! samo, šteta je što je ispao Danijel. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #2 : 10 04 2010, 16:59:55 » |
|
E bravo TV Kriticaru  , bas sam se i sama mislila  otvorit ovu temu. Zapravo i nema se puno toga ovde za kazat  za sad, ali mozda bude  Cudim se sama sebi sta uopce gledam ovi tzv. show  ali treba nekako ubit vrime  U meduvremenu dok se ne pojavi nesto zanimljivo, mi cemo pricat o Farmi  kovat zavjere i smisljat spacke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #3 : 13 04 2010, 21:35:18 » |
|
Šta je ovo TV kritičaru? Napravi anketu da vidimo koga vole posjetitelji Bačvica? Zašto to već nisi napravio?  Kapetane, možeš i ti, bilo bi dobro... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #4 : 14 04 2010, 14:50:56 » |
|
Ja nemam favorita  mozda, ako izdrzim ovo gledat, se ipak neko necim uzornim istakne  Ispa nam je Danijel, on je bidan sanja da je radija pa se priko dana mora malo odmorit  Ovoga Ivana Hrvatsku do sad nisam nikad ni vidila ni cula za njega! Jesam li sta propustila?  A pari mi neki dobricina 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #5 : 14 04 2010, 15:13:30 » |
|
Ovoga Ivana Hrvatsku do sad nisam nikad ni vidila ni cula za njega!
Ajme Nim, nemoj da te ko čuje  Još to kažeš ti, vrsni stručnjak na rubu i uvaženi savjetnik Noćne More.  Pa znaš oni njegov hit: Daj Raakijaaa, daaj rakijaaa... Hrvatska rakija...  Lik je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : 14 04 2010, 18:15:45 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 14 04 2010, 18:29:28 TV Kritičar »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #7 : 14 04 2010, 23:10:40 » |
|
Ajme Nim, nemoj da te ko čuje  Još to kažeš ti, vrsni stručnjak na rubu i uvaženi savjetnik Noćne More.  Pa znaš oni njegov hit: Daj Raakijaaa, daaj rakijaaa... Hrvatska rakija...  Lik je  E sad ispada da jesam nesto propustila  ali postoji youtube pa cu pokusat nadoknadit izgubljeno  Sta se tice te pisme o rakiji....ja jesam ljubitelj rakije-dobra je za zeludac i za prat prozore  ali za tu pismu o rakiji nisam cula 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #8 : 15 04 2010, 19:53:38 » |
|
Možda je pravo vrijeme da se i ja uključim u ovu interesantnu diskusiju; Ali prije toga za svih nas veselo orijentiranih; Ivan Hrvatska u temi Hrvatska Rakija: Uživajte, i uzdravlje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #9 : 15 04 2010, 20:18:30 » |
|
Daj daj daj.. Hrvatska Rakija...  Svi znaju za tu stvar i kod mene u Zagrebu... ali TV kritičaru, kako to da nisi u anketu stavio i Maju Morales? ona je doduše ispala ali to nisi mogao znati kada si pisao anketu?  Onolike sise pa je nisi vidio? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #10 : 16 04 2010, 17:57:28 » |
|
Ha ha ha  da Maja Moralesdraga mi je jedino zato što je ogadila onoga lika Antu Gotovca ha ha, a što je on mislio...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Admin
|
 |
« Odgovor #11 : 16 04 2010, 18:08:12 » |
|
kako to da nisi u anketu stavio i Maju Morales?
Ako nema Maja Morales  ima Alka Vuica, i ona je došla. Neda se Alka.  ima glas od Admina (ja).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : 16 04 2010, 22:10:24 » |
|
Jadna Ava Karabatić, već je ispala.  One tamo žensketine su i previše prefrigane za nju. ali TV kritičaru, kako to da nisi u anketu stavio i Maju Morales?
Nećete vjetovati; popis sudionika sam prepisao sa službene stranice na TV Novi - Farma i tamo nije bilo te Maje Morales. To pokazuje koliko su ozbiljno mislili na nju.  Ako nema Maja Morales  ima Alka Vuica, i ona je došla. Neda se Alka.  ima glas od Admina (ja). Hvala administratoru.  Nisam stigao, bio bih i ja to stavio... mada, koliko ovo ima smisla... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #13 : 16 04 2010, 23:11:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #14 : 17 04 2010, 17:13:17 » |
|
Nisam sudjelovala u anketi..jos, jer nemam nekog favorita, ali Alka mi je skroz simpa kao osoba, pa cu vidit, mozda joj dam glas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|