Pasivni Promatrač
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #45 : 05 06 2011, 00:08:37 » |
|
Već su mi lagano dop....li, kad će više to doć do kraja, svi su mi nekako fejkovi i postaju mi nebitni... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #46 : 06 06 2011, 14:12:43 » |
|
Ovo jučer je bilo vrhunac. Brandona je publika izbacila, a odmah zatim je po glasovima publike primljen nazad u kuću 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #47 : 08 06 2011, 18:28:17 » |
|
Bilo kako bilo; ja jesam mišljenja da je Nemeš apsolutno superioran  pa sad bilo kako bilo. Brandona je publika izbacila, a odmah zatim je po glasovima publike primljen nazad u kuću  To ipak samo djeca misle; da publika odlučuje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #48 : 12 06 2011, 18:02:24 » |
|
To ipak samo djeca misle; da publika odlučuje.  Apsolutno se slažem.  Prognoziram da danas neće ni biti nominirani (za svaki slučaj da ne ispadnu) niti Nemeš ni Marijana, a neće ni Brandon. Ne vjerujem niti Bojana. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #49 : 13 06 2011, 19:18:37 » |
|
Prognoziram da danas neće ni biti nominirani (za svaki slučaj da ne ispadnu) niti Nemeš ni Marijana, a neće ni Brandon. Ne vjerujem niti Bojana.  u velikoj mjeri si bio u pravu TV kriričaru  a čitam danas: " Ja se pored Nemeša osjećam kao da nisam dovoljno dobar", izjavio je Horvat. Ja se također ponekad osjećam da nisam dovoljno dobar dok gledam to na televiziji. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #50 : 15 06 2011, 14:00:43 » |
|
Ha ha, a mislili su da im više nema otpada  a opet su ih u zadnji čas strpali u otpad, 10 dana prije kraja. Ja mislim da će pobijediti Nemeš. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #51 : 25 06 2011, 15:05:48 » |
|
Ja mislim da će pobijediti Nemeš.  I ja sam to mislio, ali ispali su i on i Nikola, Lester i Nirmal.  Sutra veliko finale Big Brothera: pobjednik će biti Brandon, Marijana, Soraja, Horvat ili Duško.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #52 : 25 06 2011, 15:52:37 » |
|
Sutra veliko finale Big Brothera: pobjednik će biti Brandon, Marijana, Soraja, Horvat ili Duško. Veselje je veliko i nepregledno. Sviraju nam i pjevaju te večeri: Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, pa Severina, Toči Huljić i Petar Grašo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #53 : 27 06 2011, 16:27:32 » |
|
Veselje je veliko i nepregledno.
veselje je veliko. Big Brother je završio. a što jeste jest - bila je najbolja Marijana je pobjednik Big Brothera 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #54 : 28 06 2011, 13:50:12 » |
|
Marijana je pobjednik Big Brothera  Svaka čast Marijani,  i ćestitke  Biti će interesantno pratiti razvoj situacije, pogotovo sada kada postoji opcija i dijeljenja nagrade Big Brothera između supružnika Čvrljak ako se to proglasi kao bračna stečevina 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #55 : 28 06 2011, 16:38:42 » |
|
Svaka čast Marijani,  i ćestitke  Svaka čast Marijani, tako je.  a tko gubi ima pravo da se ljuti.  Tako sve u svemu; najbolje da i mi proglasimo Pi---icu Big Brothera - Nemeš  Koji looser, čovječe  Youtube klipovi koji ga nazivaju pravim imenom blokirani su (500 Internal Server Error), u međuvremenu evo ga; najveći folirant i propuh Nemeš. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #56 : 22 07 2011, 19:02:27 » |
|
'ko zna šta je sa našima Marijanom i Nemešom, a i ostalima iz Big Brothera  Svi ste po godišnjim odmorima, vidim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #57 : 01 08 2011, 17:52:52 » |
|
Pa gdje ste forumaši  svi spavate a Marijana i Nemeš opet jašu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|