Političar iz sjene
Novi član
Spol: 
|
 |
« : 05 09 2009, 16:56:54 » |
|
Željko Kerum, gradonačelnik Splita, podrška  , Da ili Ne Štovani Forumaši, Željko Kerum novi je naš gradonačelnik a da mu je lako, baš i nije. Stoga, a i ne samo zbog toga ja mu pružam podršku, a vas molim da iznesete svoje mišljenje ovdje, o situaciji i izgledima... Jeli se tako nešto moglo i očekivati? Umjesto podrške Kerum je nakon kratkog vremena doživio i tužbu Općinskog državnog odvjetništva protiv grada (150000 Kn) i njega samog (50000 Kn) zbog davanja poslova (posla) bez javnog natječaja. Našeg gradonačelnika Keruma kani tužiti i HND. Hrvatsko novinarsko društvo. Ili su to već učinili? I sad, tko je tu pametan?  I tko radi za opće dobro? Kerum je kanio učiniti stvar za opće dobro; i požurio sa dodjelom posla bez natječaja zbog djece Splita, zbog hitnosti njihova odlaska u vrtiće... Međutim; našli su se 'dušebriznici', našli su se oni koji će zakočiti sve, no za koga, i za čiji račun? Nije sigurno za dobro grada?  Što mislite o ovom? Ima i anketa gore. Za glasati morate se prijaviti u Forum što je vrlo jednostavno i brzo, probajte. Ehhhh, da nisam u sjeni... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 05 09 2009, 18:10:33 Političar iz sjene »
|
Evidentirano
|
Svi na Referendum!
|
|
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #1 : 06 09 2009, 13:13:04 » |
|
Mislim da je jasno tu tko je Janko a tko Marko i tko Željko. Željko Kerum kanio je djeci obezbjediti vrtiće kako je i obećao... Željko Kerum osigurao je donatorskom večeri u restoranu Sky u sklopu Jockera - 7 milijuna kuna i time obezbjedio besplatne učenike djeci potrebitoj po financijskom pitanju. Željko Kerum umirovljenicima će osigurati Božičnice. Ima još mnogo ZA Željka keruma. P.S. Hvala ti Političare iz Sjene na dobroj temi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
|
nogometaš
|
 |
« Odgovor #2 : 07 09 2009, 17:09:04 » |
|
podrška željku  on će spasit i hajduka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hajduk živi vječno
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #3 : 09 09 2009, 15:05:02 » |
|
hmmmm... Sve ukazuje na to, ipak, da je došao kraj korupciji  i štetnim ugovorima  a to nije mala stvar, to je bit problema grada. zato Hvala Kerumu i podrška mu treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
puca
Novi član
|
 |
« Odgovor #4 : 14 09 2009, 14:56:29 » |
|
moja podrška kerumu! živija naš gradonačelnik!!!! još kad bi ga ovi paraziti šta ga okružuju pustili da na miru radi, daleko bi i on , ai mi skupa s njim... bravo željko, i ne daj se!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : 15 09 2009, 16:55:14 » |
|
svaka čast Željku Kerumu i njegovim namjerama.  Čujem danas da je krenulo i da grad neće platiti za ono što je nepotrebno i dogovoreno štetnim ugovorom po grad...  zasada je riječ o nekim garažama... dogovorenim u posebnim relacijama. ne za dobro grada. Samo hrabro Željko, težak je to put  ali - PRAVI put
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sofija
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : 16 09 2009, 15:17:21 » |
|
Evo, čak sam i ja naučila stavljati slike. znači, možete i vi.  Pooaaalaaa čovječe kako mi je dobar Kerum na ovoj slici.  eto, mogao je biti i maneken, ali bolje je ovako, gradonačelnik.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #7 : 19 09 2009, 18:55:51 » |
|
šteta da nema ovdje na forumu onih nekoliko opozicioanara Željku Kerumu koji su se trudili biti glasni kada se birao gradonačelnik?  baš mi nedostaju pa da ih pitam neke stvari... recimo, samo to kako to da prije u gradskoj skupštini uopće nije postojao termin, npr. štetni ugovor?  Nije nije,  zato jer je to bilo pravilo a ne iznimka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
anamarina
Novi član
|
 |
« Odgovor #8 : 21 09 2009, 17:49:13 » |
|
BRAVO za gosp. Keruma!!! G. Kerum je prvi javno obznanio da su većina novinara neprijatelji ove države. Sigurna sam, većina građana u ovoj državi misli isto. Hrvatskoj trebaju ovakvi ljudi kao gosp. Kerum - izravni, čestiti, vrijedni sa jasnim ciljevima u svezi grada i nacije. Neka se zna, dotični gosp. uživa veliku popularnost u Slavoniji!!! STOGA, G. KERUM SAMO NAPRIJED, NEMOJTE ODUSTATI!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : 21 09 2009, 17:55:17 » |
|
BRAVO za gosp. Keruma!!!
Ahhh, hvala ti gospođice anamarina  vjerujem da si uživala i jučer u emisiji Nedjeljom u 2? doduše, pokušao ga je isprovocirati Alexandar Stanković, ali se nije dao Željko... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #10 : 21 09 2009, 18:36:09 » |
|
Dobro je. u redu. Ja mu zamjeram samo što podržava Nadana Vidoševića? To me je iznenadilo malo, ipak. Mislio sam da je Kerum drugačiji  Ne ne, Kerume, Nadan Vidošević nije dobar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
Pasivni Promatrač
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : 22 09 2009, 20:45:33 » |
|
Nažalost nisam gledao nedjeljom u 2 ali sam čitao i gledao isječke na youtube.Mislim da je malo pretjerao ono sa srbima ali čovik je bar iskren, ne nastupa kao političar, ali možda bi trebao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #12 : 24 09 2009, 15:35:22 » |
|
Glasali smo za Željka Keruma i imali kampanju ovdje na ovom forumu ZA Željka.  To jeste urodilo plodom.  Naravno da ga podržavamo i danas... ja mislim da razvoj situacije jeste obečavajući.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #13 : 25 09 2009, 22:01:17 » |
|
Glasali smo za Željka Keruma i imali kampanju ovdje na ovom forumu ZA Željka.  Bok Debeli, evo i mene. Danas je osnovana i stranka i to Hrvatska građanska stranka.  Ne znam kako vi ali ja ću se gledat upisat... živio željko Kerum
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #14 : 27 09 2009, 15:55:04 » |
|
Igor Mandić u Nedjeljom u 2Kako sam i očekivao, već u prvoj rečenici Stanković je spomenuo Keruma, odnosno svog prošlog gosta ali tek u sedmoj minuti mu je uspjelo nagovoriti Igora mandića da počnu i govoriti o njemu. Igora Mandića inače obožavam i visoko cijenim.  Naravno da se u svemu ne slažem sa njim  cijenjeni Igore, Kerum nema retoriku niti ostavlja impresiju poput Vas, ali sam uvjeren da će biti zapamćen po dobru kao splitski gradonačelnik. Djela će govoriti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|