Pasivni Promatrač
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #75 : 16 12 2009, 20:33:28 » |
|
Damir Kajin je najpošteniji kandidat, ljevičar, antifašist i europejac zato palac gore za njega! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #76 : 22 12 2009, 15:14:12 » |
|
Je je, daće mi sliku Damir Kajin. Mani je najbolja Vesna Škare Ožbolt, nekako je pupasta a ja volim takve.  malo baca na mene.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
Političar iz sjene
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #77 : 23 12 2009, 15:32:14 » |
|
Jeste li gledali emisiju sinoć?  Stvari će se iskristalizirati, malo po malo.  Evo jedna od izjava sinoć, Andrija Hebrang: -Ja sam prijavio 4,7 milijuna kuna, a ispada da sam najveći potrošač iako imam deset puta manje TV spotova od nekih kandidata. Ovo je kampanja krvavog kapitala jer se ispod stola keš novcem plaćaju skupe reklame, a prikazuje se kao sitniš. Da da, kampanja krvavog kapitala. (van citata)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svi na Referendum!
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #78 : 24 12 2009, 16:06:53 » |
|
da da, bilo je to odlično sučeljavanje, bilo je i poljubaca  Sada je vjerojatno i malo zatišje u kampanji, po Badnjaku i Božiću su se i oni primirili. Mada, nema mnogo vremena još. svejedno; Sretan Božić svima pa i predsjedničkim kandidatima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
|
Političar iz sjene
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #80 : 26 12 2009, 18:55:42 » |
|
Uh. Ovo je veliko razočaranje.  Kako su ovo naši političari namjestili izbore poslije Božića pa je ispalo da prvo zbog blagdana a onda zbog izborne šutnje i nema kandidatskog kontreštavanja, i to onda kada bi ga trebalo biti najviše i najžešče.  Vidjet ćemo što će sutra biti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svi na Referendum!
|
|
|
|
Kapetan Bačvica
|
 |
« Odgovor #81 : 26 12 2009, 19:14:20 » |
|
Istina je, Političaru iz sjene, ni ja nisam zadovoljan kako je ovo ispalo, ali bi'će i drugog kruga.  Molim Vas sve Forumaše da se suspregnete malo, sada je izborna šutnja.  Pričati ćemo i komentirati, od nedjelje u 24 sata. Nadam se samo da znate za koga ćete glasati. Ili, kako bi rekao Grunf; bitno je ne glasati za pogrešnoga  Do tada Vam preporučam Noćnu Moru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad se sa bijelim brodom, vraćam u splitsku luku... Mada, rijetko se 'vraćam', stalno sam tu - na Bačvice.
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #82 : 27 12 2009, 22:28:44 » |
|
a šta da se kaže?  i  a još možda i  ili  Nije dobro. Po meni barem. Ali moglo je biti i mnogo gore. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #83 : 27 12 2009, 22:50:27 » |
|
 Izgleda da nitko nije zadovoljan, osim ove dvojice. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #84 : 28 12 2009, 15:44:31 » |
|
Nemojte me sada razočarati dragi Splićani. Sada, svi trebamo glasati za Milana Bandića  P.S. Ja volim i Bačvice, puno.  i Milan Bandić.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pasivni Promatrač
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #85 : 28 12 2009, 23:29:16 » |
|
Ja san glasa za Kajina ali nije mu pomoglo. Sad je vrag odnija šalu i u drugon krugu svi za Josipovića da ne bude posli ajme!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
rodoljub
Novi član
|
 |
« Odgovor #86 : 29 12 2009, 21:58:50 » |
|
Pa ovo je potop, nema šta - pravi potop.  a malo je falilo pa da sve bude u redu; da je prošao Andrija Hebrang 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #87 : 30 12 2009, 15:21:06 » |
|
Ja volim i Bačvice, puno.  i Milan Bandić. Svaka tebi čast dragi purgeru, ali eto tebi Milana Bandića pa plešite zajedno u Zagrebu, ali daleko mu kuća.  Bio sam prvo za Damira Kajina, sada se samo molim da se NE dogodi katastrofa zvana Milan Bandić. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #88 : 30 12 2009, 16:05:13 » |
|
Večeras je veliki obračun.  veliko sučeljavanje Nije kod OK korala nego prvo u 20:10 na Hrvatskoj televiziji. To traje do 21:05, a onda već u 21:45 obračun se nastavlja na Novoj TV.  Vidjet ćemo tko će koga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #89 : 30 12 2009, 18:29:40 » |
|
Pa gdje vam je vjerodostojnost Bačvičari (rekli su mi da se tako kaže), vidio sam da ste podržavali Željka Keruma u kampanji za gradonačelnika, a sada vam on kaže za koga da glasate, i morate ga poslušati. Svi za Milana Bandiča. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|