|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #105 : 07 01 2010, 14:15:23 » |
|
Molim te ljubavi pričaj mi o sreći... Ne budi blesava, ne mogu stojeći...  Upss! Ispričavam se! To je druga pjesma! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #106 : 07 01 2010, 16:08:56 » |
|
To je druga pjesma, ali sve su to legendarne stvari...  Večeras ne zaboravite veliki meeting (sučeljavanje) na Novoj TV.  baš slušam Bandića na radiju, skroz je poludio; kaže da tako - nisu željeli Hrvatsku (Josipović, valjda)  e moj bandiću...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #107 : 07 01 2010, 19:49:00 » |
|
Molim te ljubavi pričaj mi o sreći... Ne budi blesava, ne mogu stojeći...
Tra la laaaa... tra laaa... Molim te ljubavi pričaj mi o sreći...  Super je to sve, volim i ja Olivera Mandića ( ali glasam za Josipovića  ) samo nikada nisam to kužio: kako to tako veliki laf pa ne može stojeći, i to kaže Ne budi blesava, ne mogu...  uvijek sam mislio; uh jadan Olivere, kako to... No večeras napuštamo te brige i gledamo sučeljavanje... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #108 : 08 01 2010, 16:10:00 » |
|
Neka neka. Bio je dobar Milan sinoć. Drugo vam i ne preostaje nego pjevati pjesmice. Svi za Milana Bandića !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #109 : 08 01 2010, 18:17:03 » |
|
Neka neka. Bio je dobar Milan sinoć. Drugo vam i ne preostaje nego pjevati pjesmice.  Molim? Dobar dan.  To je Bandićev problem, što ga baš ne ide ni sastavljanje rečenica. Sinoć ga je Josipović pojeo. A večeras je opet sučeljavanje na HRt-u 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #110 : 08 01 2010, 19:32:35 » |
|
Tako je TV, kritičaru.  Večeras svi budimo ispred tv ekrana, a neki i ispred plazmi  no to nije bitno... Ono što je bitno je da ćemo zapjevati...  ...može li itko reći gdje je put ka sreći  samo živi samo budi svi odgovori doći će sami samo stoj na svjetlui doći će kraj tami 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
Pasivni Promatrač
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #111 : 08 01 2010, 20:48:07 » |
|
Ma gledan ovo sućeljavanje sinoć na Novoj TV, pa jutros slušan na HR-u, evo sad je opet većeras na HTV-u. Bez veze sve se stalno ponavlja, Kolika je rata Bandiću za stan (6680Kn) kredit od 111 000Eur. Koliko stanova ima Josipović ma bla bla... Ja iden na izbore i glasan za Josipovića, i on dobiva ne jer je super kandidat, nego jer mu je protivnik ovi korumpirani primitivac Bandi(ti)ć, šta se samo poziva na Boga, domoljublje, čovjekoljublje i slično, a nema šta pametnoga za reč...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #112 : 08 01 2010, 20:56:57 » |
|
samo živi samo budi svi odgovori doći će sami samo stoj na svjetlui doći će kraj tami  Živio Ivo Josipović ! ZA Ivu Josipovića ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #113 : 08 01 2010, 22:23:51 » |
|
ha ha ha ha  bilo je super sučeljavanje. Bandić kaže da ima ušteđevinu od 11 000 (jedanaest tisuća) E.  Dovoljno da opiše sebe. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
Političar iz sjene
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #114 : 08 01 2010, 23:03:16 » |
|
Štovani Forumaši, Od ponoći je izborna šutnja, a što se tiče izbora... Siguran sam da ćemo u nedjelju izabrati pravoga. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svi na Referendum!
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #115 : 10 01 2010, 20:49:33 » |
|
he he he  Ipak smo dovoljno stali na suncu, fotosinteza je učinila svoje; samo stoj na svjetlu, i doći će kraj tami... Tame nije ni bilo, i sve će se dobro završiti; Živio Ivo Josipović 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pasivni Promatrač
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #116 : 10 01 2010, 21:05:05 » |
|
Eto svjetlo je pobjedilo tamu, valjda dolaze bolji dani, Ivo Josipović je treći predsjednik,kakva sreća!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kavopija
|
 |
« Odgovor #117 : 10 01 2010, 21:12:29 » |
|
 Natočimo si ! Ne štedite vina ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
|
|
|
Političar iz sjene
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #118 : 11 01 2010, 21:44:33 » |
|
Čestitam. Čestitam doktoru Ivi Josipoviću, našem predsjedniku na pobjedi u izborima.  Čestitam mu u ime svih Forumaša, ujedno napominjem da je to bilo i po volji i po željama, podrškom nas Forumaša Bačvica. Naklon gospodinu predsjedniku. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svi na Referendum!
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #119 : 12 01 2010, 14:25:18 » |
|
Sve je prošlo dobro. I sretno.  Tako da je sada deplasirano više govoriti o Bandiću, i njegovu nastupu one večeri nakon poraza. Jadni Zagrepčani, vratio se je njima. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|