|
Kapetan Bačvica
|
 |
« Odgovor #135 : 25 05 2009, 14:59:42 » |
|
evo da isprovam
To Mare, Bingo!  Vidiš da je jednostavno. Zato sam želio ti da to učiniš, a ja da odmaram u fotelji...  U redu je. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad se sa bijelim brodom, vraćam u splitsku luku... Mada, rijetko se 'vraćam', stalno sam tu - na Bačvice.
|
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #136 : 25 05 2009, 15:08:13 » |
|
Da da, smijte se vi. Sve ste se gurali u biblioteci za čitati Krležu... ŽIVIO KERUM !Bi'će bar zanimljivo kad bude Gradonačelnik. Samo Ne daj Bože Status Quo, neka odu ovi sadašnji. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
Bilder (bivsi)
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #137 : 25 05 2009, 15:55:02 » |
|
Sretan vam Dan Mladosti.  Yeah! Dan Mladosti !  Odmah se mlađe osjećam i ja.  Vidi kako skakućem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tko rano rani; griješi
|
|
|
Muzičar koji pije
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #138 : 25 05 2009, 18:45:14 » |
|
Živio Željko Kerum ! Živio Drug Tito! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 25 05 2009, 18:47:39 Muzičar koji pije »
|
Evidentirano
|
Muzičari koji piju - Nisu nikad patili od treme
|
|
|
|
Kapetan Bačvica
|
 |
« Odgovor #139 : 25 05 2009, 19:49:45 » |
|
Molim Vas Forumaši, Nemojte više toliko Off Topic  Ovdje biramo gradonačelnika, a o Drugu Titu možete postati ovdje: Drug Tito, Dan Mladosti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad se sa bijelim brodom, vraćam u splitsku luku... Mada, rijetko se 'vraćam', stalno sam tu - na Bačvice.
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #140 : 26 05 2009, 13:59:50 » |
|
Uh.  Inače ne vjerujem niti pijan u slične produkte, ali gledajući sad stare novine; vidim da su 'vidovnjaci' dobro prorekli događaje za ovu godinu, mada, ni ja ne bih drugačije prognozirao: kaže ova naša splitska proročica: Kerum će postati gradonačelnik, otkrit će se ubojice Pukanića i Hodak, Hajduk neće biti prvak Link
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #141 : 26 05 2009, 14:44:15 » |
|
Druže Željko mi tiiii...  Ovo Druže je od milja.   Samo ti sjedi Željko, odmori, i ništa ne brini.  Vidiš, rekli su proroci, i Sveti Duje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
buba-mara
|
 |
« Odgovor #142 : 26 05 2009, 15:53:53 » |
|
hahaha, vidi našeg žekija kako odmara na klupici. na ovoj fotki mi već izgleda ka pravi gradonačelnik 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #143 : 27 05 2009, 14:59:48 » |
|
ajmoooo Žeeeeljkoooo... I Darijo Srna je za Keruma  zapivajmo jednu pa ćemo nešto i pojist  veliki skup je u petak čini mi se. Danas je onaj papan negdi u gradu.  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
STIPE
Novi član
Hajduk živi vječno
|
 |
« Odgovor #144 : 27 05 2009, 16:03:48 » |
|
Danas je onaj papan negdi u gradu.
Je, navodno je koncert na Prokurativima s Belanom. Eto i to je pokazatelj kakav će ko bit gradonačelnik. Ovaj troši pare na kampanju plaćajući drugima da pivaju, a Kerum sam zapiva i uštedi pare hahahaha! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lana
Gost
|
 |
« Odgovor #145 : 27 05 2009, 21:11:39 » |
|
Danas je onaj papan negdi u gradu.
Je, navodno je koncert na Prokurativima s Belanom. Eto i to je pokazatelj kakav će ko bit gradonačelnik. Ovaj troši pare na kampanju plaćajući drugima da pivaju, a Kerum sam zapiva i uštedi pare hahahaha!  Iz Kerumova stožera za Slobodnu Dalmaciju potvrđen je završni skup na Rivi u petak, a kao glazbeni gosti najavljeni su Tereza Kesovija, Luka Nižetić, Marijan Ban i Diktatori, Dean Dvornik te klapa Maslina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Glazbeni urednik
|
 |
« Odgovor #146 : 27 05 2009, 21:58:00 » |
|
Iz Kerumova stožera za Slobodnu Dalmaciju potvrđen je završni skup na Rivi u petak, a kao glazbeni gosti najavljeni su Tereza Kesovija, Luka Nižetić, Marijan Ban i Diktatori, Dean Dvornik te klapa Maslina.
Pa dobro. Neka malo i oni pjevaju. Ne može ni Rumke stalno...  Odakle Terezi još force..? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hoćete lepo vreme, Hoćete lepe žene. Aj aj aj...
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #147 : 27 05 2009, 22:09:33 » |
|
Ja imam informaciju da je danas u Splitu bio Milan Bandić. Sa Rankom Ostojićem se nije ni čuo jer se izgleda ne podnose? Nakon svega otišao je u Jokera na kavu kod Keruma.  Eto, to tek toliko za štovatelje SDP-a i Ostojića.  To je JAKO daleko od dobrih odnosa kakvi bi trebali biti između gradonačelnika dvaju naših najvećih gradova. Ostojić srećom to u Splitu neće biti a isto želim i Bandiću u Zagrebu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
lana
Gost
|
 |
« Odgovor #148 : 28 05 2009, 10:01:32 » |
|
Ja imam informaciju da je danas u Splitu bio Milan Bandić. Sa Rankom Ostojićem se nije ni čuo jer se izgleda ne podnose? Nakon svega otišao je u Jokera na kavu kod Keruma.  Eto, to tek toliko za štovatelje SDP-a i Ostojića.  To je JAKO daleko od dobrih odnosa kakvi bi trebali biti između gradonačelnika dvaju naših najvećih gradova. Ostojić srećom to u Splitu neće biti a isto želim i Bandiću u Zagrebu.  ja bi se zapitala zašto je otiša kod keruma?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
buba-mara
|
 |
« Odgovor #149 : 28 05 2009, 10:32:11 » |
|
ja bi se zapitala zašto je otiša kod keruma?
zna se! svaka tica svome jatu leti! al'opet, od dva zla, ja sam za ono manje! a kerum mi se, bez obzira na sve, čini bolji izbor za ovaj grad! ne znači da je idealan, al'kad tribaš odabrat od ponuđenog, biram keruma!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|