|
nim
|
 |
« : 01 02 2010, 17:19:59 » |
|
Mislim da u Splitu fali neko mjesto za zabavu (muzika,ples)  di bi se ravnopravno mogli zabaljat i mladi i oni nesto stariji  Pri spomenu ovog-zabaljat-mislim da oni "nesto" mladji ne gledaju u cudu ove "nesto" starije!  Mozda i ima takvo mjesto, neki kafic, a da ja za to ne znam?!  Da li vi nesto znate, a i sto mislite o tome da zajedno plesu 2 generacije? 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 01 02 2010, 21:48:04 Kapetan Bačvica »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #1 : 01 02 2010, 19:21:14 » |
|
Ovo je pitanje na mjestu. Nadam se samo da Vi ne biste doveli Anđu tamo?  (vidio sam da je spominjete u drugoj temi) 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 01 02 2010, 21:48:25 Kapetan Bačvica »
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #2 : 01 02 2010, 21:11:55 » |
|
sto mislite o tome da zajedno plesu 2 generacije?
Ja mislim da uopće nije potrebno da zajedno plešu 2 (dvije) generacije. Još manje 3 (tri) generacije. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 01 02 2010, 21:57:42 Kapetan Bačvica »
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani
|
|
|
|
Kapetan Bačvica
|
 |
« Odgovor #3 : 01 02 2010, 21:53:05 » |
|
Sad će ispast da smo svi metuzalemi ovdje na Forumu.  No dobro, u redu. Dodao sam ovih par riječi " u Splitu" u naslov. Eto, malo bolje da optimiziramo thread... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad se sa bijelim brodom, vraćam u splitsku luku... Mada, rijetko se 'vraćam', stalno sam tu - na Bačvice.
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #4 : 01 02 2010, 23:38:39 » |
|
Nadam se samo da Vi ne biste doveli Anđu tamo?  (vidio sam da je spominjete u drugoj temi)  Dragi Kriticaru Vi ocito niste bili na nijednoj Andjinoj gazi?  Doduse, te gaze nisu bas predvidene za ples, a o tome bi tila cut koju rijec, ali su svakako odlicna zabava  . Ne mislim je ja dovest, nebojte se  iako bi Vam bilo drago da je dovedem, virujte mi  Sad će ispast da smo svi metuzalemi ovdje na Forumu.  No dobro, u redu. Dodao sam ovih par riječi " u Splitu" u naslov. Eto, malo bolje da optimiziramo thread...  Odlicno Kapetane, samo daj, popravi sve sto treba!  Kako je ovo Bacvice Forum, ja nisam ni isla za tim da bi bilo bolje naznacit da se odnosi na Split! A sto se metuzalema tice, pa valjda i poneki metuzalem voli plesat  Ako je neko star, nije umra  Vazan je duh 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #5 : 02 02 2010, 14:26:42 » |
|
A sto se metuzalema tice, pa valjda i poneki metuzalem voli plesat Ako je neko star, nije umra  Vazan je duh  Koliko ja znam; metuzalemi ne plešu.  a dobra je naša nim, ona bi sve pomirila, i da se druže (3) tri generacije, da svi plešu zajedno, pa još i metuzalemi.  Dobro, slažem se, dovedimo anđu za početak.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TV Kritičar
Član

Spol: 
TV Kritika je dobra za ten
|
 |
« Odgovor #6 : 02 02 2010, 15:24:50 » |
|
Dobro, slažem se, dovedimo anđu za početak.
Ali, to bi opet dovelo do razdora među generacijama?  nebi, naravno, to svi vole. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #7 : 02 02 2010, 16:38:03 » |
|
A sto se metuzalema tice, pa valjda i poneki metuzalem voli plesat Ako je neko star, nije umra  Vazan je duh  Koliko ja znam; metuzalemi ne plešu.  a dobra je naša nim, ona bi sve pomirila, i da se druže (3) tri generacije, da svi plešu zajedno, pa još i metuzalemi.  Dobro, slažem se, dovedimo anđu za početak. Plesu, plesu, samo ti ih ne gledas jer zavodis mladahne :tamo: 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 02 02 2010, 16:41:55 nim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #8 : 03 02 2010, 14:22:14 » |
|
Plesu, plesu, samo ti ih ne gledas jer zavodis mladahne :tamo:  He he. Volim ja i stare koke.  Budi bez brige.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #9 : 03 02 2010, 15:11:40 » |
|
Ja mislim da uopće nije potrebno da zajedno plešu 2 (dvije) generacije.
 slažem se. Pa bolje je da budemo među svojom generacijom, ne kao neki likovi iz grada, da ih ne spominjem sad... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #10 : 04 02 2010, 12:22:09 » |
|
He he. Volim ja i stare koke.  Budi bez brige. Ti ocito zavodis sta stignes  Ja mislim da uopće nije potrebno da zajedno plešu 2 (dvije) generacije.
 slažem se. Pa bolje je da budemo među svojom generacijom, ne kao neki likovi iz grada, da ih ne spominjem sad...  Eto ga na, znaci ipak vam to smeta  Ali...kad celjad nije bijesna ni...... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #11 : 04 02 2010, 15:24:12 » |
|
Dobro, Nim. Kada je već tako, nismo (još) niti spomenuli ništa, predloži nam ti neko mjesto koje bi barem donekle bilo blisko tome o čemu misliš? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #12 : 04 02 2010, 23:56:30 » |
|
Dobro, Nim. Kada je već tako, nismo (još) niti spomenuli ništa, predloži nam ti neko mjesto koje bi barem donekle bilo blisko tome o čemu misliš?  da ja znam za takvo mjesto onda bi tema bila "Kako vam se svida u ...?"  a mislila sam da mozda vi znate za neko mjesto takvog tipa  , ali kad se ne zna  onda mozemo bar malo "pricat"  o tome bili bilo dobro da ima nesto slicno? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #13 : 05 02 2010, 15:33:05 » |
|
...onda mozemo bar malo "pricat"  o tome bili bilo dobro da ima nesto slicno?  Točno. eto, zasad smo se složili da nije dobro da zajedno plešu više generacija. To i meni zvuči kao neprirodni blud. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #14 : 05 02 2010, 16:29:21 » |
|
Točno. eto, zasad smo se složili da nije dobro da zajedno plešu više generacija. To i meni zvuči kao neprirodni blud.  Je Debeli, duhovito, baš, ali istina 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|