Biologija

Bilogija Online

http://assendared.com/home-maintenance-services-business-plan/ home maintenance services business plan homework help integers Online novosti iz područja biologije i srodnih znanosti: biokemija, fiziologija, medicina, psihologija, sociologija, antropologija, prehrambena tehnologija, agronomija, hortikultura, klimatologija i druge znanosti financial projection for business plan chemistry homework Kutak za znanstveni trenutak na Vašem portalu http://www.rieticultura.net/?bank-dissertation bank dissertation Bačvice.com

http://www.originalmediadesign.com/academic-writing-agency/ academic writing agency
FZS 2017 (foto: Snimka zaslona)
I ove godine Sinj na tjedan dana postaje grad hrvatskih zvijezda u svjetskoj znanosti i grad znanosti od 16. do 21. 10. 2017. pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH i potporom Ministarstva znanosti i obrazovanja. Gosti Festivala bit ‡e naši vrhunski znanstvenici u svjetskoj znanosti: I. Điki‡, G. Pai‡, T. Prokopec, J. Fariči‡, R. Matasovi‡, L. Forro, T. Žakula, N. Raos, B. Salopek-Sondi, I. Sondi, A. Radoni‡, K. Vlahoviček, O. Polašek i T. Portada.
Tue, Oct 17, 2017 http://www.ldjcleaning.com/my-posse-dont-do-homework-myspace/ my posse dont do homework myspace Source: Biologija
Zapošljavamo (foto: Behija Salki‡)
U sklopu provedbe dvaju projekata, otvaramo Javni natječaj za zapošljavanje jedne osobe na mjestu stručnog/e suradnika/ce - edukatora/ice.
Tue, Oct 10, 2017 source link Source: Biologija
radionica
Bioteka ponovno putuje. Projekt „Otključaj tajne živog svijeta!" donosimo u Sveti Martin na Muri! Imate li kod ku‡e malog avanturista, prirodnjaka ili klinca kojeg jedva možete odvojiti od enciklopedije o životinjama i ne znate što biste s njim, pružite mu priliku da otkrije blaga prirode s nama!
Fri, Oct 06, 2017 click Source: Biologija
Znanstveni kvart (foto: Bioteka)
Znanstveni kvart tre‡u ‡e godinu zaredom biti dio INTERLIBERA, me‘unarodnog sajma knjiga i učila koji ‡e se ove godine održati od utorka, 7. do nedjelje, 12. studenoga 2017.
Fri, Oct 06, 2017 source link Source: Biologija
Bioraznolikost
Bioteka je ponovno u pokretu! Popularni projekt „Otključajmo tajne živog svijeta!" prenosimo u Prekodravlje i stižemo u Golu! Imate li kod ku‡e malog avanturista, prirodnjaka ili klinca kojeg jedva možete odvojiti od enciklopedije o životinjama i ne znate što biste s njim, pružite mu priliku da otkrije blaga prirode s nama!
Thu, Oct 05, 2017 http://csharpbuddy.com/teaching-annotated-bibliography/ Source: Biologija
Životinje (foto: Pixabay)
Danas, na Me‘unarodni dan zaštite životinja, 4. 10., Sabor Republike Hrvatske izglasao je dugoočekivani novi Zakon o zaštiti životinja. Uz mnoge pozitivne promjene, udruge za zaštitu životinja i gra‘ani slave veliko povijesno i civilizacijsko postignu‡e ovoga Zakona - u Hrvatskoj više ne‡e biti ubijanja životinja u skloništima!
Wed, Oct 04, 2017 bibliography double spaced Source: Biologija
foto: BtS
Hrvatska postaje doma‡in još jednog fantastičkog znanstvenog, ali i popularnog doga‘anja! Breaking the Surface (BtS) je me‘unarodna terenska radionica koja okuplja znanstvenike, istraživače i studente s ciljem podjele i usavršavanja znanja o podvodnim istraživanjima. Radionica se ve‡ deveti put organizira u Hrvatskoj, od 1. do 8. listopada 2017. na atraktivnoj lokaciji hotela Ilirija resort u Biogradu na Moru.
Wed, Sep 27, 2017 http://happinessiscreating.com/?p=how-to-write-an-essay-with-quotations Source: Biologija
Diskriminacija (foto: Pixabay)
Svaka peta osoba u Hrvatskoj bila je barem jednom diskriminirana u posljednjih pet godina, i to najčeš‡e u području rada i zapošljavanja te zdravstvene zaštite. No, čak 68 posto njih nije potražilo pomo‡, pokazalo je "Istraživanje o stavovima i razini svijesti o diskriminaciji i pojavnim oblicima diskriminacije" Ureda pučke pravobraniteljice i Centra za mirovne studije.
Fri, Sep 22, 2017 http://www.visiteday.com/?otmar-hilliges-phd-thesis otmar hilliges phd thesis Source: Biologija
Foto: BIOM
Zajedničkim snagama BIOM-a, Javne ustanove za upravljanje zašti‡enim dijelovima prirode Dubrovačko - neretvanske županije, inspekcije za zaštitu prirode, Javne vatrogasne postaje Metkovi‡, policije i udruge Committee against bird slaughter 6. i 7. rujna 2017. uklonjeni su ilegalno postavljeni objekti u ornitološkom rezervatu "Prud" na rijeci Neretvi.
Fri, Sep 22, 2017 http://arislesmana.com/?p=sample-of-swot-analysis-in-business-plan Source: Biologija
PUBMET2017 (foto: Print Screen)
Œetvrta po redu konferencija o znanstvenom izdavaštvu u kontekstu otvorene znanosti PUBMET2017 održat ‡e se po prvi put u Zagrebu, od 21. do 22. rujna 2017. s predkonferencijskim danom 20. rujna, i to na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.
Wed, Sep 13, 2017 http://retard-de-regles.com/sian-hawthorne-phd-thesis/ Source: Biologija